Archiv,  Fantasy League,  Novinky,  Sezóna 2019,  Soutěže

FANTASY LEAGUE 19 (SEMIFINALS)

FlyEaglesFly vs Birex10SEAHAWX (104.91 – 62.83)

 Souboj mezi druhým a třetím týmem po základní části dopadl jednoznačně ve prospěch FlyEaglesFly. Vítězství se konalo převážně díky prozatimnímu postseason MVP, kterým je running back Cardinals Kenyan Drake. Ten si v posledních dvou kolech připsal 330 scrimmage yards a 6 total TDs, což z něj dělá leadera všech fantasy teamů, které jej mají na své soupisce. Předvede stejný výkon i v příštím týdnu a dopomůže FlyEaglesFly k vítězství ve Fantasy Super Bowlu I? 

Lootikville vs Bilina Bowlers (109.97 – 99.61)

 Neuvěřitelné drama. Možná největší, jakého jsme letos v naší fantasy lize vůbec byli svědky. To bylo druhé semifinále mezi třetím nasazeným Lootikville a překvapením minulého kola Bilina Bowlers, kteří vyřadili vítěze základní části. Rozhodující okamžik přišel až 6 minut před koncem Monday Night Football, kdy running back Packers Aaron Jones doběhl pro druhý touchdown večera a tím tak urval vítězství pro Lootikville. Jak si povede ve Fantasy Super Bowlu I tento tým?

 Jak dopadne souboj Kenyan Drake vs Aaron Jones? Předvede quarterback FlyEaglesFly Carson Wentz dostatečný výkon? Lootikville už na svém rosteru disponují Beast Modem. Není však zcela jasné, zda ně nastoupí Kyler Murray a nebo jej bude muset nahradit Ryan Fitzpatrick. Co bude rozhodujícím faktorem finálového matchupu? Kdo získá balíček cen, o který hrajeme? Poslední týden prvního ročníku naší fantasy ligy vyvrcholí Fantasy Super Bowlem I, kde se střetnou FlyEaglesFly a Lootikville. Ať vyhraje ten lepší!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *